To kragerødamer på 66 og 75 involvert i elgkollisjonen tirsdag

Artikkelen er over 3 år gammel

To kragerøkvinner ble kjørt til sykehus etter en kollisjon med en elg tirsdag kveld.

DEL

Sent tirsdag kveld, klokken 23.13, fikk nødetatene melding om en trafikkulykke på E18 ved Auråen i Kragerø. En personbil hadde kollidert med en elg, og det ble meldt om personskade som følge av sammenstøtet.

Politiets operasjonsleder opplyser at det satt to eldre damer i bilen. Begge ble kjørt til sykehuset i Skien. Der blir de undersøkt for høyenergiskader av traumeteamet.

- Kvinnen ble kjørt til sykehuset i hver sin ambulanse, opplyser politistasjonssjef Øystein Skottmyr, som ikke har noe informasjon om skadeomfanget til de to damene.

Lastebil involvert

Skottmyr opplyser også at en lastebil var involvert i uhellet.

- Om lastebilen også traff elgen, eller om den ble truffet av personbilen, går ikke helt klart fram av loggen. Lastebilen måtte i alle fall stoppet for å få fikset et dekk, mens personbilen måtte taues vekk.

E18 var stengt i begge retninger som en følge av trafikkuhellet, mens viltnemnda ble varslet for å ta seg av elgen. Livet til det uheldige dyret sto ikke til å redde.

Grevling ble påkjørt

Skottmyr kan også fortelle at det i 06-tiden tirsdag morgen ble meldt om en viltpåkjørsel ved Finsbudalen ikke langt fra Portør.

- Det var en grevling som ble påkjørt av en bil. Det ble noe skader på bilen, mens grevlingen måtte bøte med livet, sier politistasjonssjefen.

Tirsdag ettermiddag var det trafikkontroll ved Kragerø skole. Her var det ingenting å utsette på noen av de 15 bilistene som ble kontrollert.

Politiet fikk også melding om en stjålet båt i 19-tiden tirsdag kveld. Båten var en Puma 420.

- Båten har vært stjålet, men ble funnet igjen ved Gunnarsholmen, opplyser Skottmyr.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken