Nå kommer plussgradene

Artikkelen er over 1 år gammel

Det går mot et væromslag, melder Yr.no. Er det våren som endelig kommer?

DEL

Etter en helg med tosifrete minusgrader på natta flere steder i Vestmar-distriktet denne helgen, så ser det denne uka ut til at våren kan være i anmarsj.

I Kragerø er det riktignok meldt fire-fem minusgrader på kveld og natt både tirsdag og onsdag, men fra tordag av ventes det plussgrader døgnet rundt. Samtidig ser det ut til at vi slipper det bitende vinden, som det har vært en del av de siste ukene.

Det er ikke meldt om nedbør av betydning i Kragerø i langtidsperioden, men det blir en del skyet eller delvis skyet vær.

Drangedal

Også i Drangedal er det ventet at plussgradene vil overta også på nattestid i løpet av av uka. Men i slutten av perioden for langstidsvarselet fra Yr.no, i starten av neste uke, så meldes det at det blir minusgrader på natta igjen.

På Gautefall er det fortsatt minusgradene som dominerer i langtidsperioden, men også her er det ventet at gradestokken vil vise noen få plussgrader på dagtid.

Sein pollensesong

Synes du det er kjedelig med våren som drøyer, kan kanskje det være litt trøst i at pollensesongen lar vente på seg. Foreløpig har ikke Astma- og allergiforbundet fått noe pollen i sine pollenfeller.

De senere årene har det blitt registrert pollen fra or helt fra februar og i begynnelsen av mars, mens hassel ofte begynner å slippe pollen i siste halvdel av mars.

Artikkeltags