Denne gangen blir det Bondens Marked i Bonusbygget

INNENDØRS: – Det blir Bondens Marked i det gamle Bonusbygget til lørdag, sier Axel Carlsen og sjef for Bondens Marked i Kragerø, Hege Lier. (Foto: Privat)

INNENDØRS: – Det blir Bondens Marked i det gamle Bonusbygget til lørdag, sier Axel Carlsen og sjef for Bondens Marked i Kragerø, Hege Lier. (Foto: Privat)

Artikkelen er over 3 år gammel

Bondens Marked til lørdag blir historisk. For første gang i Kragerø skal det arrangeres innendørs, nemlig i det gamle Bonusbygget.

DEL

– Etter å ha sjekket værmeldingen kommende helg og lørdag måtte vi bare ta en tidlig avgjørelse. Det er meldt både vind og regn, og da vi fikk tilbudet valgte vi å takke ja til et innendørs marked i første etasje i Bonusbygget, forteller koordinator for Bondens Marked, Hege Lier.

Husflid og mat

For arrangørene blir det en ny erfaring med et innendørs markedet. Men når det meldes både sju og åtte sekundmeter vind og til dels store mengder nedbør var valget ikke så veldig vanskelig.

– Innendørs kan også bli bra, smiler Lier.

Som ved de fleste tidligere anledninger vil et sted mellom 14 og 16 utstillere delta, og det blir utstillere fra både Grimstad, Birkeland, Hurum, Vegårshei, samt flere lokale.

– Det blir også en del husflid og tre barneutstillere, opplyser Hege Lier.

Det er to måneder siden forrige Bondens Marked ble avviklet i Kragerø, også den gang ble det en ubetinget suksess. Kragerø er et av stedene hvor markedet virkelig har fått et solid fotfeste og hvor publikum liker å handle direkte fra produsenten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken