Idrettselevene holder mellomtrinnet i gang hele året

Idrettselevene ved KVS aktiviserer sjette- og sjuendeklassingene året rundt.

Artikkelen er over 2 år gammel

Gjennom hele skoleåret holder 3. klasse idrett ved Kragerø videregående skole unge i aktivitet eller i gang med en annen idrett.

DEL

Denne uken samlet alle tredjeklasseelevene alle sjette- og sjuendeklassene fra skolene i Kragerø til stor aktivitetsdag i hallen.

– Det har tatt litt tid å organisere denne dagen, det er mange ting å tenke på, sier idrettsorganisator John Ehnebom.

Til sammen hadde idrettselevene lagt opp til 12 poster, åtte i den nye hallen, fire i den gamle samt en avslappingspost med tegning i kafeen.

Alle skolene

– Gjennom skoleåret har vi hatt aktiviteter og trening en time i uke for sjette- og sjuendeklassene ved skolen i Kragerø, Helle og Sannidal. Under aktivitetsdag er også skolene fra Levangsheia og Skåtøy med, forteller Ehnebom videre.

Svamp: Moro å treffe idrettselever med søkkvåt svamp.

Svamp: Moro å treffe idrettselever med søkkvåt svamp.

Får betalt

Dette er en «jobb» elevene i tredjeklassingene får betalt for av kommunen. Dette er midler som brukes til treningsleir på Lanzarote og treningssenteret La Santa.

– Den turen går allerede førstkommende fredag og vi skal være borte en uke. Der blir det trening to ganger hver dag. Det ser vi fram til, sier Ehnebom.

Teller litt

Det er ifølge idrettslærer Atle Oppebøen åttende år at tredjeklasseelever ved idrettslinja arrangerer aktivitetsdag for barneskoleelevene i Kragerø.

– For idrettselevene teller denne dagen litt på karakteren i treningsledelse, opplyser Oppebøen, som tydeligvis var godt fornøyd med hvordan aktivitetsdagen var planlagt og gjennomført.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken