De vant golfkåring for andre gang på tre år

Pris: Daglig leder i Ola Axelssons Golfreiser, Mikael Løfstrøm vant høythengende pris som beste golfreisearrangør. Foto: Privat

Pris: Daglig leder i Ola Axelssons Golfreiser, Mikael Løfstrøm vant høythengende pris som beste golfreisearrangør. Foto: Privat

Artikkelen er over 2 år gammel

Ola Axelssons golfreiser, som blant annet driver golfinstruksjon ved Kragerø Resort, vant kategorien beste golfreisearrangør i Norge 2017 under World Golf Awards på La Manga.

DEL

Daglig leder for firmaet Mikael Løftstrøm var til stede på La Manga og tok imot utmerkelsen. Det er andre gang Ola Axelssons Golfreiser vinner denne prisen, første gang var i 2015.

– Nominasjonen alene er en flott bekreftelse på at vi gjør noe riktig som kunder og samarbeidspartnere setter pris på. Men at vi vinner i så godt selskap føles helt fantastisk, sier Mikael Løfstrøm.

Ola Axelssons Golfreiser er en del av Golfbutikken AS, Axelssons startet med golfreiser og reisebyråvirksomhet i 1992. Golfreiser AS driver også Proshop og instruksjonsvirksomhet for flere golfklubber, blant annet Grenland og Omegn golfklubb, Kragerø resort og Arendal og Omegn golfklubb.

– Vi ønsker spesielt å takke alle som stemte på oss, partnere i reiselivsbransjen og ikke minst våre reisekunder. Utmerkelsen betyr mye for oss som selskap, vi ønsker å utvikle oss og ta flere skritt videre og våre golfreiser er en meget viktig del av dette, sier Løfstrøm i en pressemelding.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags