Per Theodor (15) kastet spydet over 58 meter

Per Theodor Sørdalen satte ny personlig rekord i spyd nylig.

Per Theodor Sørdalen satte ny personlig rekord i spyd nylig. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Merk dere navnet: Per Theodor Sørdalen er et kasttalent utenom det vanlige.

DEL

15-åringen representerer Kragerø IF friidrett og under Østlandsmesterskapet på Jessheim i helga fikk han kjempetreff og kastet målte hele 58,12 meter. Med det resultatet vant han sin klasse og satte samtidig ny personlig rekord. 58,12 meter gir ham også andreplass på norgesstatistikken i sin årsklasse denne sesongen.

Allsidig

Per Theodor er en allsidig gutt og hevder seg meget godt i flere øvelser. Spyd er foreløpig favorittøvelsen og han trener mye sammen med en kastgruppe med utøvere fra flere klubber i Telemark og Vestfold. Denne regionsatsingen, som ledes av den kjente treneren Dag Inge Hansen, har gitt meget gode resultater for utøverne. I tillegg er det nå fine treningsmuligheter på det nye kastområdet på Kragerø Stadion. Sørdalen ble for øvrig nummer to i kule (12,46 meter) og kom på tredjeplass i lengde med 5,39 meter.

Jan vant

Det var flere gode resultater av kragerøutøvere på Jessheim denne helgen. Lene Sandem Hasseleid vant dameklassen i 10 kilometer terrengløp med tiden 39.19. Andreas Grøgaard ble nummer fire i herrenes halvmaraton (1.14.09) etter et kontrollert løp etter en tids skadeavbrekk. Thomas Guste-Pedersen måtte dessverre bryte på grunn av skade.

Jan Hasseleid vant sin klasse (60–64 år) med tiden 1.33.03.

Over sju meter i lengde

Lengdehopper Bartosz Chojnowski som vant lengde for senior på Jessheim med det sterke resultatet 7,03 meter. Chojnowski representerer Polen og har en så god personlig rekord som 7,66 meter. Han har oppholdt seg på Ørvik og trent på Stadion i hele sommer.

Artikkeltags