Fotballgruppa fikk støtte til skikkelig flomlys på den nye banen

KIF fotball har fått et tilskudd til nytt flomlys til den nye kunstgressbanen på 20.000 kroner fra Kragerø kommune.

KIF fotball har fått et tilskudd til nytt flomlys til den nye kunstgressbanen på 20.000 kroner fra Kragerø kommune. Foto:

Kragerø IF fotball får 20.000 kroner i støtte av Kragerø kommune.

DEL

Kragerø IFs fotballgruppe har investert store beløp i den nye kunstgressbanen, som er beregnet på femmer- og sjuerfotball. Men midlene strekker ikke til finansiering av flomlys og fotballgruppen har søkt om støtte til dette.

KIF fotballgruppe har fått et tilbud fra Kragerø Elektriske på knappe 80.000 kroner for oppsetting av tre nye ledlyskastere til erstatning for de eksisterende armaturene.

– Dette anser vi som en fornuftig pris, men samtidig en stor kostnad for fotballgruppa, derfor søker vi Kragerø kommune om økonomisk støtte til prosjektet, skriver avtroppende daglig leder i KIF fotball Yngve Bruksås i søknaden.

Kragerø kommune ved kultursjef Harald Bothner har behandlet søknaden, og har besluttet at kommunen kan gi et tilskudd på 20.000 kroner, som dekkes fra budsjettposten «Barn og unge».

– For øvrig benytter jeg anledningen til å gratulere med et praktfullt anlegg knyttet til Kragerø stadion, som svært mange vil få gleden av, sier kultursjef Harald Bothner.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags