Her kommer høstens heftigste vorspiel til julebordssesongen

Inviterer: Det blir dansegalla i hallen. Det lover f.v. Audun Solbekk, Elisiv Braatø, Cecilie Minde Herregården, Henny Nesland og Birthe Tolnæs som er i arrangementskomiteen. T.h. trommeslaget i dansebandet Bent Henningz, Tor Egil Syvertsen.

Inviterer: Det blir dansegalla i hallen. Det lover f.v. Audun Solbekk, Elisiv Braatø, Cecilie Minde Herregården, Henny Nesland og Birthe Tolnæs som er i arrangementskomiteen. T.h. trommeslaget i dansebandet Bent Henningz, Tor Egil Syvertsen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag 11. november inviteres folk til kragerøhallen for der blir det dansegalla.

DEL

– Etter dansegallaen i fjor har det nærmest blitt et krav at dette måtte gjentas. Det gjør vi nå, forteller Birthe Tolnæs.

Uvær

Til tross for et ufyselig uvær strømmet folk til hallen i fjor.

– Jeg tror det kom nærmere 200 personer. Det var flere som ble hjemme, for man våget seg ikke ut i uværet. Til og med drosjene hadde problemer med å ta seg fram, erindrer Tolnæs.

Det ble en kjempehyggelig kveld som man ikke glemmer.

– Det var første gang vi forsøkte dette og vi har lært av erfaringene vi gjorde. Det som overrasket de fleste var at vi hadde klart å gjøre den store hallen intim.

Da var det kulørte lys på bordene, ledlys og en egen bardisk ved dansegulvet. I enden av hallen sto Kragerøs eget danseband Bent Henningz.

Har utvidet repertoaret

I løpet av sommeren har dansebandet fornyet seg kraftig, ifølge trommeslager Tor Egil Syvertsen.

– Vi har utvidet repertoaret og øvet inn en rekke nye og dansbare låter. I tillegg har vi selvsagt med de mest populære sangene som folk kjenner og kan være med på å synge, sier Syvertsen.

– Hele arrangementet er en stor dugnad fra vår side, forteller Henning Nygaard i Kragerø håndball.

– Jeg tror også at tidspunktet er riktig. November er en måned det ikke skjer så mye. Dette er før julebordene begynner. Dette kan jo være et ypperlig vorspiel til selve julebordsesongen, sier Nygaard.

– Vi vet allerede nå at mange har tenkt seg til hallen denne kvelden. Ryktet om det vellykkede arrangementet i fjor har spredt seg. Jeg er overbevist om at de aller fleste som var med i fjor også ønsker å komme i år, sier Tolnæs.

Hun og resten av arrangementskomiteen lover høy stemning og mye moro.

– Dette er ikke en fest bare for håndballen, men for alle som liker å danse. Vi er veldig heldige her i Kragerø som har et så dyktig og profesjonelt orkester som Bent Henningz. Når de står på scenen kommer også folk.

Artikkeltags