De vil lokke danseglade til Kragerøhallen: – Vi håper på 300 publikummere

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag 24. november er det klart for ny dansegalla i Kragerøhallen. Kragerø håndball håper minst 300 løser billett.

DEL

– Dette er et unikt tilbud til Kragerøs befolkning, som bør kjenne sin besøkelsestid. Håndballen lover en virkelig festkveld med topp musikk, mat og drikke denne lørdagskvelden, sier Henning Nygaard i Kragerø håndball.

– Bør «fylle» hallen

I fjor samlet dansefesten omkring 200 personer. Henning Nygaard i håndballen, sammen med bandet Bent Henningz, håper på langt større oppmøte av publikum i november.

– Med det programmet vi har i år bør det bli minst 300 publikummere, sier trommeslager Tor Egil Syvertsen i Bent Henningz.

Det er for øvrig tredje gang at håndballen sammen med Bent Henningz arrangerer dansegalla i hallen.

– Intimt og koselig

– Flere vil muligens se på Kragerøhallen som et lite egnet sted for en dansefest. Ved de to tidligere arrangementene har vi klart å forvandle hallen til en intim sal. Det er kun den nye delen av hallen vi benytter, hvor vi dekker på bord til cirka 300 personer. Kommer det flere, skaffer vi flere plasser.

Nygaard forteller videre at de i år utvider programmet med vokalist Stine Barland og musiker Sven Olav Sørdalen.

- Disse blir i tillegg til vårt lokale band Bent Henningz, som stiller opp i år igjen. Bandet står for variert og fengende dansemusikk. Dette bør avgjort bli en fantastisk og minnerik kveld, sier han.

Nygaard presiserer at dette ikke er en kveld bare for håndballen, men for alle som liker å danse.

Stor dugnad

Bak et slik arrangement ligger det mye dugnad fra håndballens side. Det kan Cecilie Enggrav og Marianne Lutro fortelle alt om.

– Dansegallaen er et viktig arrangement for oss i håndballen. Derfor håper vi at publikum stiller opp. Fra vår side lover vi blant annet god mat og god drikke.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken