De har landets mest tilfredse tv- og bredbåndskunder

Karl Arnfinn Wik og Kragerø Bredbånd gjør det godt på kundeundersøkelsen EPSI Rating Norge har gjennomført.

Karl Arnfinn Wik og Kragerø Bredbånd gjør det godt på kundeundersøkelsen EPSI Rating Norge har gjennomført. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kundene til Altibox-partnerne de mest fornøyde i Norge.

DEL

Altibox-partnerskapet gjør et byks i nasjonale målinger, og har nå de mest fornøyde tv-kundene i Norge igjen. For niende år på rad har fiberfamilien også de mest tilfredse bredbåndskundene. Kragerø Bredbånd gleder seg over resultatene.

– Vi er stolt leverandør av produktene, og takker for kundenes tillit, sier avdelingsleder Karl Arnfinn Wik hos Kragerø Bredbånd AS i en pressemelding.
 

– Altibox har lyktes godt med å videreutvikle sin tv-løsning i løpet av det siste året, og tilbyr nå den mest populære tjenesten. Stabiliteten og brukervennligheten er god, og poengsummen på 70 er blant de beste som er målt innen tv-distribusjon, sier daglig leder Fredrik Høst i EPSI Rating Norge.

2400 nordmenn har svart på spørsmålene i undersøkelsen om bredbånd og tv i privat- og bedriftsmarkedet det uavhengige analysebyrået EPSI Norge. Altibox leverer tjenester til Kragerø Bredbånd og en rekke andre lokale leverandører som blir målt av kundene i denne undersøkelsen. I år ga Altibox-kundene en score på 70 poeng på tv, 67,9 poeng på bredbånd og 73,1 poeng på bredbånd i bedriftsmarkedet – og sendte dermed partnerskapet til topps i samtlige kategorier.

Tar tilbake tv-tronen

– Altibox-partnerne har hatt de mest tilfredse bredbåndskundene ni år på rad, og det er en ganske unik prestasjon. Selv om tilfredsheten går noe ned, er det fortsatt Altibox-kundene som er aller mest fornøyde med bredbåndsleveransene sine, sier Høst.

– Vår nye tv-løsning har blitt veldig godt mottatt hos våre kunder. Vi ser at den endrer kundenes vaner til å se tv når de vil, og ikke følger tv-kanalenes oppsatte sendetid. Ved bruk av valgfrihet ser vi også at flere og flere benytter seg av muligheten til å endre tv-innholdet sitt med jevne, sier Wik.

Bygger ut

Det er fremdeles stor etterspørsel etter bredbånd i Kragerø.

– Vi er i gang med utbygginger som gir 300 fastboende tilgang til dette produktet. Kragerø Bredbånd AS jobber kontinuerlig med å utvikle oss videre, og gi kundene våre den beste kundeservicen på markedet, sier Wik.

Resultater fra undersøkelsen

EPSI, kundetilfredshet bredbånd privatmarkedet 2018:
1. Altibox: 67,9
2. Telenor: 66,7
3. Canal Digital: 65,3
4. Øvrige leverandører: 61,4
5. Get: 61,1
Bransjesnitt: 64,8

EPSI, kundetilfredshet digital-tv privatmarkedet 2018:
1. Altibox: 70,0
2. RiksTV: 66,7
3. Canal Digital Satellitt: 65,4
4. Canal Digital Kabel: 64,0
5. Viasat: 63,6
6. Get: 62,1
Bransjesnitt: 65,1

EPSI, kundetilfredshet bredbånd bedriftsmarkedet 2019:
1. Altibox: 73,1
2. Øvrige bredbåndsaktører: 70,7
3. Broadnet: 69,4
4. Telenor: 65,5
Bransjesnitt: 68,3

Artikkeltags