Nå kan du lese KVs eAvis fra klokka 21

TIDLIGERE: - KVs eAvis kan framover lastes ned fra klokka 21, kvelden før papiravisa ligger i postkassene, forteller nettredaktør Trond Nøstvold Tou (t.v.) og ansvarlig redaktør Espen Solberg Nilsen.

TIDLIGERE: - KVs eAvis kan framover lastes ned fra klokka 21, kvelden før papiravisa ligger i postkassene, forteller nettredaktør Trond Nøstvold Tou (t.v.) og ansvarlig redaktør Espen Solberg Nilsen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Stadig flere har oppdaget muligheten til å lese KV som eAvis kvelden før papirutgaven ligger i postkassa. Fra i dag av framskynder vi publiseringen av eAvisa med én time, til klokka 21.

DEL

- Framover vil alle utgavene av KVs papiravis bli publisert som eAvis klokka 21 kvelden i forveien, forteller KV-redaktør Espen Solberg Nilsen.

KV har i det siste opplevd en formidabel økning i bruken av avisas digitale tilbud.

- I løpet av det siste året har antallet abonnenter som kun abonnerer på KV i digital utgave økt med 80 prosent. Mens vi på denne tiden i fjor hadde 514 som kun hadde digitalabonnement, har antallet på samme tidlpunkt i år steget til 928. Det er en utvikling vi er veldig fornøyde med og stolte over, sier Solberg Nilsen.

KVs digitale abonnenter har tilgang til papiravisa som eAvis og alle "plussakene" på kv.no.

Den samme tilgangen til våre digitale tilbud har alle som abonnerer på papiravisa, de såkalt komplettabonnentene.

- Registrer deg - få tilgang til alt

- Det hadde vært hyggelig om enda flere av våre abonnenter som stort sett leser papiravisa, oppretter brukernavn og passord på kv.no - en såkalt aID. Din aID forteller hvem du er, slik at du kan få tilgang til innhold du har betalt for.

- Vi vil jo gjerne at abonnentene sikrer seg tilgang til innhold på nettsiden vår, de såkalte "plussakene", som de allerede har inkludert i  sitt abonnement. På kv.no er det stort sett daglig innhold som ikke står på trykk i papirutgaven. Det kan være artikler, bildeserier eller videoer. Dessuten kan det være kjekt å ha mulighet til å lese papiravisa som eAvis når man for eksempel er på hytta eller utenlandsferie, sier KV-redaktøren.

Del med familien

Både de som kun abonnerer digitalt og de som abonnerer på papiravisa kan dele abonnementet med inntill fire personer i husstanden. Den du deler med vil få anledning til å opprette en aID, som gir tilgang til å lese både eAvisa og alle sakene med plussmerking på kv.no.

- Å dele abonnementet ditt er gjort på få sekunder på kv.no. Gå inn i menyen øverst til høyre på siden. Velg "Del abonnementet ditt", legg inn enten e-postadresse eller telefonnummr til dem du vil dele og send invitasjonene, forklarer KVs nettredaktør, Trond Nøstvold Tou.

Her er detaljert oppskrift

For få dager siden passerte KV 4000 registrerte aID-brukere. Det er en oppgang på rundt 1000 fra samme tid i fjor.

- Vi hjelper deg gjerne med å opprette tilgang til våre digitale produkter, hvis du stikker innom KVs lokaler i Kirkegata 7. Ta med deg smarttelefonen din eller nettbrettet ditt, sier Nøstvold Tou.

Artikkeltags