Stenger biblioteket for å reise på studietur

Stengt: Biblioteket på Andølingen i Kragerø åpner igjen til fredag 27. oktober. De ansatte er på studietur til Aarhus i Danmark.

Stengt: Biblioteket på Andølingen i Kragerø åpner igjen til fredag 27. oktober. De ansatte er på studietur til Aarhus i Danmark.

Artikkelen er over 2 år gammel

Biblioteket i Kragerø vil være stengt til og med torsdag.

DEL

– Vi skal besøke det nye store kultursenteret og biblioteket i Aarhus, for å få inspirasjon til å kunne betjene våre kunder enda bedre her i Kragerø, sier biblioteksjef Hilde Marie Triseth.

Nye ting på gang

Biblioteket i Kragerø har en rekke spennende ting på gang. Blant annet håper man å få til døgnåpent bibliotek i løpet av 2018. Da kan kundene komme seg inn på biblioteket utenom den faste åpningstiden og betjene seg selv.

– Det skjer også mye på den digitale siden. For å møte utfordringer som kommer må vi være forberedt, sier biblioteksjefen.

Dokk1 i Aarhus

De ansatte på biblioteket i Kragerø har de siste årene besøkt biblioteker andre steder i landet, nettopp for å få ideer som de kan bruke lokalt.

Det store nye biblioteket i Aarhus ligger nede ved havnen og blir kalt Dokk1. Her har man tatt i bruk ny teknologi for å yte publikum bedre service.

– Vi er lovet egen omvisning på biblioteket og se på de erfaringene de har gjort, sier Triseth.

Artikkeltags