Nesten hele bygda kom på jubileumsfesten

DEL

Kjølebrønd Blåsegruppe holdt nylig konsert i Sannidal kirke med en overraskende utdeling av kommunens Kulturpris til Knut Asbjørn Skarvang. Skarvang har vært sentral i musikklivet i Sannidal i mange tiår.

Lørdag feiret blåsegruppa sitt 60 årsjubileum på nedlagte Kjølebrønd skole. Alle som har spilt i enten skolemusikken eller blåsegruppa var invitert. Det vil si at nesten alle husstander i kretsen på en eller annen måte har vært tilknyttet musikklivet i bygda. Cirka 70 personer var samlet i «store skolestua».

Kragerøs nye ordfører, Grunde Knudsen var der og kultursekretær Harald Bothner deltok som kommunens representanter på jubileumsmarkeringen. Under ledelse av kulturprisvinner Knut Asbjørn Skarvang tok han blåsegruppa og publikum med på en variert musikalsk historisk reise.

Publikum ble både servert velsmakende lapskaus, kaffe og kaker. Det ble servert overraskende musikalske innslag, det var gaveoverrekkelser og hilsener. Som alltid gikk praten livlig, ikke minst fordi mange ikke hadde sett hverandre på flere år.

Det ble en vellykket kveld.

Ref.

Artikkeltags