Beate sa ja til flaskepost-frieriet

Artikkelen er over 4 år gammel

Vestfoldkvinnen som fikk frierbrev med flaskepost på Jomfruland, har svart ja!

DEL

Det var torsdag TA og KV fortalte om flaskeposten med frieriet som drev i land ved fuglestasjonen på Jomfruland i Kragerø. Mye skulle klaffe for Beates kjæreste Roy da han kastet frierbrevet i havet  fra Fjordline-ferja et sted mellom Sandefjord og Strømstad den 22. februar i år.

Flaskeposten ble funnet av Per-Erik Schulze og Roger Ehnebom fra Kragerø, som var i full gang med å rydde i standkanten på Jomfruland.

I brevet uttrykker Roy sin kjærlighet til en kvinne med navn Beate. Han skriver videre at det er denne kvinnen han ønsker å gifte seg med, og ber finneren av flaskeposten om å hjelpe ham med nettopp dette.

- Tårene triller

TA og andre medier forsøkte flere ganger å komme i kontakt med vestfoldparet torsdag uten hell, men sent torsdag kveld svarte vestfoldkvinne på frieriet.

"Klart jeg sier JA dette satte meg helt ut. Men gutten min er jo sprø og litt av en romantiker. Nå må jeg bare innrømme at tårene triller av glede. Du er bare den beste kjæresten man kan få og takk til alle kommentarene", skriver beate på facebooksiden til Jomfruland fuglestasjon torsdag kveld.

Det er uvisst når giftermålet skal stå.

- Langt hyggeligere

Flaskeposten ble funnet på stedet Kråka, som vender mot Stråholmen og Vestfold.

- Alt som kommer med kyststrømmen kommer denne veien, og vi har tidligere funnet flaskepost fra Nederland her. Vi spøker litt med at fuglestasjonen her skal bli et poståpneri for slike meldinger, sa Per Erik Schulze til TA onsdag.

- Det er i alle fall langt hyggeligere å finne frierbrev, enn det er å finne en haug med tomflasker, sa han.

Artikkeltags