Dette kan du gjøre i høstferien

I Kragerøhallen blir det håndballskole mandag, tirsdag og onsdag.

I Kragerøhallen blir det håndballskole mandag, tirsdag og onsdag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Tradisjonen tro er det lagt opp til en rekke aktiviteter både i kommunal og privat regi for barn og unge i Kragerø i høstferien. Det kan velges alt fra håndballskole, via Camp Jomfruland, matkurs, aktivitetsdag på Berg og mye annet.

DEL

Høstferien i Kragerø og Telemark starter mandag og allerede da kastes håndballskolen i gang i hallen på Kalstad. Blant instruktørene er eliteseriespillere både fra Gjerpen (damer) og ØIF Arendal (herrer). Det blir film i biblioteket, åpen gård med ridning på Jomfruland, ungdomsklubben Kalas i Sannidal er åpen på kveldstid. Dessuten starter Camp Jomfruland.

Camp Jomfruland er en filmskole som strekker seg over fem dager og inkluderer overnatting og bespisning. Profesjonelle filmfolk med lang fartstid lærer ungdommen i alderen fra 14–18 år å lage film. Deltakerne skal innom tema som lydbom, kamera, klippemaskiner, filmlerret og prosjektor. Ingen forkunnskaper kreves.

Håndballskolen fortsetter både tirsdag og onsdag.

Matkurs

Også gjennom hele uken er det tilbud på besøksgården og ridesenteret på Jomfruland. Film blir det daglig på biblioteket og ikke minst matkurs hos Multi i Løkka. Der skal deltakerne gjennom oppgaver som vaffelsteking, pizzalaging og monstermat, regnbuepizza og utover i uka blir det flere spennende «ungdomsretter» utfordringer.

Høstferien avsluttes fredag når ungdomsklubben Kalas i Sannidal inviterer til klubbkveld.

Artikkeltags