– Skal snakke med alle

KLAR: Tor Peder Lohne er klar for en ny periode som ordfører i Drangedal etter at Senterpartiet gjorde et kjempevalg.

KLAR: Tor Peder Lohne er klar for en ny periode som ordfører i Drangedal etter at Senterpartiet gjorde et kjempevalg. Foto:

Senterpartiet i Drangedal har gjort nærmest rent bord.

DEL

Da 100 prosent av stemmene er talt opp så har Senterpartiet fått utrolige 45,7 prosent av stemmene i Drangedal. Da er det selvsagt ingen tvil om at Tor Peder Lohne går på en ny fireårsperiode som ordfører i skogsbygda.

Senterparti-folk som deltok i valgvaken i DILs klubbhus mandag kveld var selvsagt veldig fornøyd med resultatet, men sier likevel at de «skal snakke med alle», slik at partiet kan oppnå 50 prosent av stemmene.

Ordføreren hadde ennå ikke kommet til valgvaka, da KV forlot Drangedal seint mandag kveld, men var ventet senere. Da valgresultatet ble kjent, tok Frps Dag Arild Brødsjømoen initiativet til å applaudere Senterpartiet med seieren, noe alle fulgte opp.

Slik det nå ser ut faller varaordfører Arnt Olav Brødsjø helt ut av kommunestyret og formannskapet, og dermed er Venstre faktisk radert ut av det politiske liv i Drangedal. Brødsjø har fungert som ordfører mens Tor Peder Lohne var sykemeldt.


Artikkeltags