Freddy Kalas kommer for å lage show under «Rett til å ha det bra» i Drangedal

KOMMER TIL DRANGEDAL: Freddy Kalas er hovedartisten under arrangementet som skal samle bygda til en positiv opplevelse.

KOMMER TIL DRANGEDAL: Freddy Kalas er hovedartisten under arrangementet som skal samle bygda til en positiv opplevelse. Foto:

Det er duket for gratis konsert med den populære artisten på Bygdetunet, hvor hensikten er å samle bygda til et positivt arrangement.

DEL

Initiativtakerne Katrine Bastnes og Nadja Marie Dukefoss inviterer folk i Drangedal og omegn til massemønstringen «Rett til å ha det bra». Dette kommer i kjølvannet av de mange mobbesakene som har preget nyhetsbildet den siste tiden.

– Vi ønsker å ha fokus på retten til å ha det bra i stedet for å rette det mot mobbing. Det startet med at jeg snakket med samboeren min da vi så det første oppslaget om mobbing i Drangedalsposten. Ingen av oss var vel egentlig overrasket. Det har vært mobbing i Drangedal i lang tid, også da jeg gikk på ungdomsskolen for ni år siden, fortalte Bastnes til TA tidligere i august.

Arrangementet støttes av blant annet Drangedal kommune, Drangedal sparebank og lokalt næringsliv.

Programmet er klart

Nå kan Bastnes gledelig meddele at selveste Freddy Kalas er hovedartisten, når det hele finner sted 17. august. Den populære artisten er blant landets mest avspilte i strømmetjenester og har spilt på en rekke festivaler i sommer. Nå er han altså klar for å møte folket i Drangedal. Også Søstrene Hestad skal spille noen låter.

I tillegg skal ordfører Tor Peder Lohne holde tale. Det blir også appeller ved Hildegunn Lassemo, Kristoffer Heldal, Thea Danielsen Fjørtoft og representanter fra Drangedal ungdomsråd.

Artikkeltags