– Vi har ikke behandlet saken Nilsen snakker om

Ikke behandlet: Terje Mindrebø, Rødt.

Ikke behandlet: Terje Mindrebø, Rødt.

Artikkelen er over 2 år gammel

– Verken leder i hovedutvalg for plan og miljø eller jeg kan huske saken Birger Nilsen refererer til som forskjellsbehandling.

DEL

Det sier Terje Mindrebø i Rødt.

Mindrebø og leder i hovedutvalget Kjell Ove Heistad (Ap) kan ikke huske at hovedutvalget har behandlet en søknad om kjøp av 11 kvadratmeter stor kommunal tomt på Tåtøy. Birger Nilsen refererer blant annet til en slik sak i artikkelen i torsdagens utgave av KV.

Nilsen har reagert på det han mener og oppfatter som forskjellsbehandling i byggesaker i kommunen. Han har også referert til andre byggesaker i skjærgården, hvor tillatelser og godkjenninger kan oppleves som urettferdige.

– Vi har ikke behandlet saken fra Tåtøy i hovedutvalget og dermed heller ikke fattet noe vedtak. Også bygningssjefen Per Arstein har sjekket og dobbeltsjekket dette, og ikke kunnet finne saken i det hele tatt, sier Mindrebø.

– Jeg skjønner at dette er en «snakkis», men vi har både et lovverk og en kommuneplan å forholde oss til fortsetter han.

– Jeg sier ikke at saker kan oppleves som forskjellsbehandling, men alle som søker og får nei har en klagemulighet. Bruker man den kommer saken til politisk behandling og blir ikke avgjort administrativt, forklarer Mindrebø.

Artikkeltags