Se bildene: Små og store koste seg på Berg

Til tross for et labert oppmøte på Berg Kragerø Museums høstferieaktiviteter, koste de frammøtte seg med å lage bokmerker.

DEL

- Jeg lager et bokmerke. Jeg leser masse bøker, en gang leste jeg 200 sider på en uke, fortalte Sverre Brustad Skryten da KV var på besøk i museumlokalene.

Dårlig vær

Finværet glimret med sitt fravær, og dermed holdt de fleste seg til innendørsaktiviteter. I forkant av høstferien skal skole- og barnehagebarn ha fått informasjon om aktivitetsdagen som ranselpost, men mye kan tyde på at regneværet skremte bort noen.

Daglig leder ved museet, Ingrid Brustad, forteller imidlertid at forskjellen fra tidligere år, er det ikke har vært et skysstilbud i kommunens regi. Kommunen bidro imidlertid med på å sponse gratis pølser.

Mer aktivitet

Brustad forteller til KV at høstferieaktiviteter er tradisjon ved museet, og at dagen har vært planlagt en stund. Hun forteller at de også ønsker å fortsette å tilby aktiviteter i feriene framover.

- Vi har lyst til å få til noe i vinterferien også, og da prøver vi å få til noe annet spennende, sier Brustad.

De frammøtte barna lagde bokmerker, tegnet, og forsøkte seg på en quiz i lokale. Flere voksne hadde også møtt opp for å hjelpe til, eller rett og slett bare for å nyte en kopp kaffe.

Artikkeltags