Gå til sidens hovedinnhold

Båtpromille og mye høy musikk

Artikkelen er over 3 år gammel

To båtførere ble promilletatt i helgen. Politiet fikk flere meldinger om høy musikk som gikk ut over naboenes skjønnhetssøvn.

For abonnenter

To tilfeller av båtpromille, den første mellom Tåtøy og Furuholmen natt til lørdag da en båtfører ble mistenkt for å kjøre båt i ruset tilstanden. Båtføreren var en mann født i 1957 fra Vestfold.

Den andre ble stoppet i sundet mellom Øya og Gunnarsholmen. Politiets «blåseapparat» slo ut på rødt og mannen fra Oslo født i 1966, kan vente seg et oppgjør med lovens lange arm.

Ved 18-tiden fredag ble det meldt om en trafikkulykke med personskade på fylkesveien mellom Kilebygda og Drangedal. Ulykken skjedde på drangedalssiden. Bortsett fra båtpromillene og klage på høy musikk både fra Sannidal og kalstadområdet var lørdagsnatta relativt rolig.

Tidlig søndags morgen stoppet politiet en drammenser født i 1982 på Kalstadveien da det viste seg at han ikke hadde gyldig førerkort. I alt 30 biler, inklusiv to busser, ble stoppet under en trafikkontroll på Tangen i Sannidal tidlig søndag. Det var ingen overtredelser. Senere søndag ble en kragerømann født i 1988 stoppet i sentrum da han ikke hadde gyldig førerkort.

Brannvesenet ble tilkalt søndag formiddag da det kom inn melding om bålbrann i skjærgården.

Senere søndag ble det rapportert om påkjørt rådyr ved Støleveien på Stabbestad. Viltnemnda ble varslet.

Fra Stavnesveien i Fossing kom det søndag kveld inn melding om et tre som hadde falt over strømledningene. Mannskap fra Kragerø Energi ble varslet og skulle ta seg av saken.

Kommentarer til denne saken