Avhører vitner til ATV-ulykken

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet understreker at de har trykk på etterforskningen av dødsulykken i Bamble der en 17-åring omkom, men har lite nye opplysninger å komme med.

DEL

– I går og i dag har det vært gjort avhør av vitner. Utover det er det ikke noe mer jeg kan si om saken nå, sier politiadvokat Julie Sandvik.

Ulykken skjedde på Ringsjøvannet i nærheten av Fossing, bare to-tre kilometer fra grensa mot Kragerø. Den omkomne 17-åringen var elev ved Kragerø videregående skole i fjor.

Ifølge Porsgrunn Dagblad var det en mor, far og to barn som satt i bilen som var involvert i ulykken. Politiet bekrefter fra deres side at det var en familiær tilknytning mellom personene i bilen.

Ingen siktet

Hittil har politiets opplysninger omkring etterforskingen av den tragiske ulykken på Ringsjøvannet vært svært begrenset. Utover at den skjedde etter et sammenstøt mellom en bil og en ATV og at begge kjøretøyene var uregistrert.

På vannet samme ettermiddag var det ifølge politiet også tre andre personer på hver sin ATV.

Det er detaljene rundt hendelsesforløpet etterforskingen nå skal få klarhet i. Tidligere i uka var politiet på stedet for å gjøre tekniske undersøkelser.

I pressemeldingen politiet sendte ut tirsdag ble det for øvrig opplyst at de så langt ikke har funnet grunnlag for siktelse og førerkortbeslag mot føreren av bilen som følge av ulykken.

Artikkeltags