Kragerøs 6.-divisjonsmannskap er inne i en god stim og tok høstens tredje strake serieseier, da gulskjortene overtok tabelltoppen et poeng foran Bamble på andreplass. Men, det er tett i toppen i Telemarks 6. divisjon. KIF leder, Bamble er nummer to, Sauherad tre og Brevik er nummer fire. Det skiller kun to poeng mellom de fire første lagene. Men nå har Kragerø inntatt førersetet og har ikke til hensikt å bli vippet bort fra det.

Det var et svært revansjesugent kragerømannskap som tok imot Åfoss på hjemmebane onsdag. Kragerø gikk nemlig på vårsesongens største blemme mot laget fra utkanten av Skien. I det motsatte oppgjøret vant Åfoss 3-1, i en kamp kragerøspillerne «var høye på seg selv», og undervurderte de erfarne åfossguttene. Den fella gikk ikke Kragerø i denne gang. I praksis var det kun ett lag på banen og det var enveiskjøring mot bortelagets mål i 90 minutter. Når det stoppet på seks fulltreffere for Kragerø, så var det for lite i forhold til sjansene.

Kremmerhus

Kragerøs nye keeper Petter Knudsen hadde knapt en halvsjanse å ta seg av gjennom hele kampen. Den tidligere sannidalskeeperen synes å bli Kragerøs faste keeper utover i høstsesongen.

Kragerø ledet 2–0 ved pause etter straffemål av seriens toppscorer Jonas M. Thoresen og et kanonskudd av unge Adam Magamadov. Det var som kremmerhuset sto langt utover Bærøfjorden da unggutten med den knallharde skuddfoten fikk stjernetreff.

Dominerte

Etter pause var dominansen om mulig enda større enn de første 45 minuttene. Toppscorer Thoresen satt inn Kragerøs tredje for kvelden, og sin 30. scoring så langt denne sesongen, da 55 minutter var spilt. German Khatajev og Noah K. Apelseth fortsatte scoringsshowet med 4–0 og 5–0. De siste målet var et selvmål av en åfosspiller, etter et hardt innlegg av Marius Wilhelmsen, da ti minutter gjensto. 6–0 var en grei seier, men den kunne vært større.

Selv om KIF har overtatt tabelltoppen så er det ingen grunn til å starte noen som helst feiring. Nå vil «alle» slå Kragerø. Den første leie motstanderen for Kragerø er Skarphedin 3 på Sandvoll førstkommende onsdag. Samme kveld møtes to av KIFs tøffeste opprykkskonkurrenter når Bamble tar imot Sauherad.