Gå til sidens hovedinnhold

Nå stenges Kragerø stadion helt - vil hindre at folk samler seg

Artikkelen er over 1 år gammel

Alle organiserte aktiviteter i idrettsanlegget og klubbhuset på Kragerø stadion har vært avlyst en stund allerede. Nå stenges anlegget helt.

Det går fram av en melding som Kragerø IF Fotball publiserte på Facebook torsdag morgen, på bakgrunn av et vedtak som ble fattet onsdag kveld.

Her er hele meldingen:

"Etter at vi fredag 13. mars avlyste alle fellesaktiviteter på Kragerø Stadion og klubbhus, har vi hatt et håp om at anlegget kunne være åpent for egentrening og lek, etter de offisielle retningslinjene som foreligger, og som poengterer at det er viktig å unngå at barn og unge samles i grupper.

Imidlertid har det vist seg å være en utfordring, både med lek i klatrestativene, og ved trening på stadion, å unngå å være samlet i grupper.

Vi har også erfart, senest i dag, at det er vanskelig å håndheve de generelle retningslinjene som foreligger fra myndigheter og KIF, når det er behov for det.

For å ha et så godt grunnlag som mulig for å vurdere videre tiltak, har vi i dag vært i kontakt med daglig Leder i Telemark Fotballkrets, samt kommunaldirektør og ordfører i Kragerø Kommune. Uttalelsene fra disse personene er sammenfallende med den beslutningen som styret i KIF Allianse i kveld har fattet.

Fra i morgen, torsdag 19. mars, kl 0800, er Kragerø stadion, stengt for alle aktiviteter, både fellestreninger og egentrening, inntil videre.

Alle porter på stadion er nå stengt, men de grupper i KIF som har behov for å benytte stadion, klubbhus eller fotballkontor, til diverse arbeidsoppgaver, kan låse seg inn porten med hovednøkkelen, som dere har.

KIF Allianse oppfordrer nå til at våre medlemmer trener for seg selv i denne vanskelige tiden, hjemme eller ute i naturen. Så håper vi at våre medlemmer, respekterer de vedtak som er fattet, og de krav og råd fra helsemyndighetene vi har fått, for å hindre smittefare i den kommende perioden.

Med hilsen

Reidar Skoglund

styreleder KIF Allianse"

Kommentarer til denne saken