Det betyr at du fra august kan se trav direkte på KV.no.

Løpene går direkte hver onsdag og lørdag. I dag er det VG som har rettighetene. Rikstoto-løpene skal vises på Nettavisen og være tilgjengelig for abonnenter i de øvrige avisene. Avtalen med Norsk Rikstoto begynner å gjelde fra august i år og varer ut mai 2022.

- Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdag- og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør Sportsutvikling i Amedia.

Studiosendinger

Han framhever at travsport er godt lokalt innhold, og at det finnes kjente travbaner i dekningsområdet til mange av konsernets mediehus. Det gjelder blant annet Bergen Travpark, Biri, Jarlsberg, Klosterskogen, Momarken og Drammen Travbane i tillegg til Bjerke.

Det er Norsk Rikstoto som skal produsere sendingene til Amedias aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp.