Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du se Messi på KV.no

Nå kan du se Lionel Messi og de andre superstjernene i franske Ligue 1 på KVs digitale flater. Alle med abonnement hos oss får uten ekstra kostnader tilgang til kampene i den franske toppdivisjonen.

KVs eier, Amedia, har sammen med det svenske mediekonsernet Bonnier, inngått en eksklusiv avtale som betyr at våre abonnenter de neste tre årene kan se kampene til PSG, Nice, Lyon, Marseille, Lille og de andre lagene som kjemper i den franske toppserien.

De franske kampene vil bli vist i innholdstjenesten Direktesport, som er tilgjengelig gjennom KV for våre abonnenter. Allerede kommende søndag sendes storkampen PSG-Lyon direkte hos Direktesport og dermed også på KV.no.

– Sammen med norsk og lokal fotball og annen idrett, vet vi at det er stor interesse blant våre lesere for internasjonal toppfotball. Kampene kan du se enten via vår nettside på PC eller mobil, eller på Direktesport-appen for eksempel på smart-TV eller Apple TV, sier KV-redaktør Espen Solberg Nilsen.

Mange stjerner

– Dette er en fantastisk signering for Amedia og Direktesport. Ligue 1 består av superstjerner som Messi, Neymar, Mbappe, Ramos, Varatti, Di Maria og Hakimi for å nevne noen få. Våre aller yngste lesere er svært opptatt av disse spillerne, og vi tror at det kan bidra til å øke kjennskapen til vårt øvrige innhold. Dette er et godt tilbud til morgendagens abonnenter, sier Helge Birkelund, som er direktør sportsutvikling i Amedia.

Les også

Slik ser du Direktesport på din TV

– Direktesendt sport er et helt sentralt virkemiddel i kampen om lesernes tid og vi har merket en sterk konkurranse fra andre mediehus, sier han.

– Vi er stolte av å kunne presentere Messi og Ligue 1 til våre abonnenter. Men det betyr ikke at vi har mistet fokuset på norsk sport. Vi har nylig signert langsiktig avtaler knyttet til sykkel, svømming, turn, motorsport og flere særforbund med lokale utøvere eller klubber, sier Helge Birkelund.

Norske spillere

Denne sesongen er det fire spillere fra Norge i den øverste ligaen i Frankrike. Det er Birger Meling (Rennes), Valon Berisha (Reims), Elba Rashani (Clermont) og Stian Rode Gregersen (Bordeaux).

Nettavisen, som allerede har et sterkt fokus på Ligue 1, vil få en aktiv rolle i når Amedia-konsernet skal utvikle innhold og tjenester knyttet til rettighetene.

– Nå kommer vi til å gi full gass og følge utviklingen fra dag til dag. Vi har en meget kompetent sportsavdeling, men vi kommer til å styrke staben ytterligere for å sikre best mulig dekning. Dette er innhold som alle Amedia-avisene kan benytte seg av, opplyser ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum i Nettavisen.

Kommentarer til denne saken