Gå til sidens hovedinnhold

Nå er Øyas dyreste bolig solgt: Det ble rekord – steg to millioner etter heftige budrunder

Gierløffs vei 12 på Øya ble lagt ut for salg like før påske. Nå er den solgt. I løpet av knappe halvannen time haglet budene som til slutt endte to millioner over prisantydningen.

For abonnenter

– Vi er selvsagt kjempefornøyd, sier selgerne Laila og Pål Nielsen.

– Det ble en heftig budrunde hvor tre la inn bud kun med fire, fem minutters mellomrom. Vi hadde nesten ikke tid til å tenke over budene en gang før neste kom, forteller Laila.

Tre kjempet

De tre tilbyderne fulgte hverandre før det hele stoppet med et bud som var to millioner kroner over prisantydningen på 8,5 millioner kroner. Nå er Øyas dyreste boligeiendom solgt for 10,5 millioner kroner.

– Det er ikke til å tro og selvsagt er vi kjempefornøyd. Nå har vi vært å ha sett på bolig i Langesund som vi skal flytte til. Overdragelsen av Gierløffs vei 12 skjer i løpet av året, opplyser Laila Nielsen.

Ifølge Nielsen startet budgivingen klokken 12.00 tirsdag formiddag og like før klokken 13.20 var det hele avgjort etter en knallhard og, som Nielsen sier, heftig budrunde.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mange visninger

– Jeg har hatt mange visninger fra palmelørdag fram til hovedvisningen 2. påskedag. Det endte med at huset ble solgt tirsdag. Den ble solgt over prisantydningen, bekrefter eiendomsmekler hos Sørmegleren, Heljar Hogner.

– Som sagt gikk eiendommen over prisantydningen på 8,5 millioner kroner og det er folk med tilknytning til Kragerø som er kjøpere og skal selv bo der, opplyser Hogner.

Etter hva KV erfarer er det lokale kjøpere av Gierløffs vei 12.

Les også

Laila og Pål selger huset etter 100 år i familiens eie – dette er Øyas dyreste bolig

Da KV skrev om dette salget for en drøy uke siden sa Laila Nielsen at hun håpet på budrunde slik at prisen ble høyere enn prisantydningen. Laila fikk det som hun ville. Det ble budrunde og prisen steg. Salgssummen ble så pass høy og oversteg prisantydningen at det ikke er andre eiendommer på Øya som er solgt for høyere pris.

10,5 millioner kroner lyder altså rekorden på.

Kommentarer til denne saken