– Jeg har gått skadet siden midt i mars, da jeg fikk en hamstringsskade på baksiden av venstre lår, og bare fått trent styrke og alternativt. Men nå er jeg skadefri og fikk noen minutter mot Skarphedin 3, før jeg spilte fra start mot Skidar. Nå er jeg på full fart igjen og satser på å ta igjen lagkameratene mine som ligger foran på scoringsstatistikken, ler Noah Kristoffersen Apelseth.

Scoringsstatistikken i 6. divisjon har to av tre kragerøspillere blant de fire fremste. Jonas Monrad Thoresen topper med sju mål, mens Thomas Kalmar Rønning deler tredjeplassen med seks scoringer. Med sine to scoringer mot Skidar er Apelseth i full gang med innhentingen av målscorerne foran på statistikken. For ordens skyld: 18-åringen var Kragerøs toppscorer i fjor med 22 scoringer.

Viktig seier

Etter hjemmeseieren mot opprykkskonkurrent Skarphedin 3 var det viktig å følge opp med tre nye poeng mot Skidar. Kragerø unngikk å gå i samme fella som laget gikk imot Åfoss og vant greit 3–1 over skiensklubben.

– Hver kamp er unik og vi tar hver kamp alvorlig. Mot Skidar hadde vi ballen mest og kontrollerte det meste, bare i et par perioder i hver omgang kom Skidar mer med. I pausen bestemte vi oss for å avgjøre kampen tidlig. Etter straffesparket var det ingen tvil, vi hadde full kontroll og vant greit, oppsummerer Noah Kristoffersen Apelseth.

Topper tabellen

Ved siden av Apelseths to scoringer, la divisjonens toppscorer Jonas Monrad Thoresen på til 3–1 på straffe etter 58 minutter. Ved pause var stillingen 2–1.

Kragerø topper fortsatt tabellen, og møter Tollnes 2 på hjemmebane onsdag 15. mai i neste runde.