Bråk på Siritun

Av
DEL

LeserbrevNå sender vi en advarsel til Kragerø kommune for vi er dritleie av alt bråket her på Siritun. Vi har skrevet før men ikke fått noe svar. Vi har fått beskjed hvis det er noe så skal vi klage til Kragerø kommune.

Natt til lørdag var det fryktelig hyling og skriking og høy musikk. Politiet er her nesten hver dag men det hjelper ikke. Så fort de har gått er det like ille igjen. Politiet har sikkert annet å gjøre enn å fly opp her hver dag. Vi er redde for å legge oss om kvelden for vi vet ikke hva som kommer til å skje. Det er mere bråk her nå enn det noen gang har vært. Var ille før også men verre etter at det har kommet nye folk. Kommunen må bruke hodet når de deler ut leiligheter. Kan ikke sende ungdommer blant eldre mennesker, det går bare ikke an. Vi vil ha fred og ro her hvis ikke får dere finne en annen plass til de ungdommene. Dere må tenke på at det er barnehage her og må tenke på ungene. Vi kan ikke ha besøk av barnebarna, og når de er på besøk vil de gjerne ut å leke, men det kan de ikke for vi tør ikke å slippe de ut. Vi må tenke på vår sikkerhet og sitter med døren låst hele dagen for vi vet aldri hva som vil skje. Og så skal det ikke være. Når vi setter vekk hagemøbler for vinteren, og skal ha de igjen er de vekk.

En beboer måtte ringe politiet lørdags morgen mellom sju og halv åtte. Vi vil være i fred.

Nå må dere gjøre noe med de ungdommene, og la de eldre få ro. Det er banking og hamring på både dører og vinduer om natta. Det er ingen som tør å stå opp for å se.

Beboere på Siritun

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags