Bevar det lille grønne som er igjen...

Kragerø Musikkorps spilerpå jens Lauersøns plass

Kragerø Musikkorps spilerpå jens Lauersøns plass Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJens Lauersøns plass sto ferdig i 2001 som et kjærkomment bidrag med en grønn lunge og flerbrukssted i  Kragerøs havnemiljø. Den var var også en del av Kragerø kommunes 2000-års sted. Folk myldret på plassen og koste seg i trappa og på benkene både nede og oppe.

Busker og trær gjorde inntrykk, og fra de to benkene oppe på hver side av trappa hadde folk oversikt - litt tilbaketrukket fra bryggekanten. Dette fungerer - og det har blitt en møteplass for byen. Plassen ble også tildelt Telemark fylkeskommunes tettstedspris i 2006.

Forslagert om å utvide trappa med 4 meter til hver side oppfattes av mange som svært overdrevet. Det vil gå ut over det grønne innslaget som vil bli erstattet av mer stein - grønt er det lite av og stein har vi nok av.

Dessuten vil lampene med Jens Lauersens initialer stå i veien og benkene oppe tas bort - benkene kan jo ikke stå foran en steintrapp ! ! Nei la plassen være den plassen som vi har blitt så glad i og løs problemene med de få arrangementene som trenger mer plass på en annen og bedre måte.

LES OGSÅ: Kom med nytt forslag for trappa på Lauersøns plass

Med vennlig hilsen
Jan Abrahamsen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags