B13 - en såpeopera

Av
DEL

LeserbrevDet er bestemt at det skal bygges på B13. Det er det flertall for i kommunestyret. Det er mange meninger om det, men tross alt er det vedtatt. I 2011 sto varaordfører Slettebakken fra Venstre på talerstolen i kommunestyret og var veldig i mot at Europris skulle få flytte til egen tomt på Sluppan. Vampyrhus kalte hun butikken. Det ble masse styr rundt dette. Valget i september 2011 ble en skikkelig nedtur for Venstre. De ble halvert, og vel så det. Carlsenfamilien fikk etter en stund byggetillatelse, og blod på tann, som Dracula ville sagt det. I dag er Europris på Sluppan en av byens flotteste butikker. Stort vareutvalg, og en super betjening. Dette er sunn utvikling.

Men så i høst, bråk om det nye kommunehuset. Nytt møte i kommunen i romjula. Samme resultat.

Flertallet sa ja igjen. Men så var det Venstre igjen da. Denne gang ved Trine Jørgensen Dahll. Som ber om lovlighetskontroll av vedtaket! Kanskje dette vil få flere til å velge Venstre til høsten?

Det tviler jeg sterkt på. Folk er sikkert uenige om mye, men nå er mange lei av dette surret.

Mister Venstre velgere i samme takt som de siste åtte åra, da får de kanskje plass i en folkevognbuss alle sammen når de skal på tur. Det er i det minste miljøvennlig.

Kragerø bys venner gir ikke opp kampen? Kan dere ikke heller forsøke å få revet byens styggeste bygg, Fossen-bygget? I steden protesterer både venner og uvenner på noe de ikke helt vet hvordan blir seendes ut. Helt utrolig.

Investorer har vel ikke stått i kø for å gjøre noe her i byen. Når det endelig skjer noe blir det masse bråk. Det å få til noe i denne byen er vel omtrent like vanskelig som å pisse i motvind.

Rolf Palmstrøm

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags