En velfortjent suksess

VEKST: Benedicte Brubakken og Olav Brubakken skal lage mange flere pølser, som en følge av avtalen med Rema 1000. ARKIVFOTO: PER ECKHOLDT

VEKST: Benedicte Brubakken og Olav Brubakken skal lage mange flere pølser, som en følge av avtalen med Rema 1000. ARKIVFOTO: PER ECKHOLDT

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LEDER: Denne uka tok Rema-sjef Ole Robert Reitan seg en liten «ferie» fra ferien på Sauøya i Kragerø, der han forhåpentligvis forsøker å tenke minst mulig på Æ-apper og bestevenner og uvenner rundt om i landet, for å ta turen til Rema 1000-butikken på Kalstad.

Der kunne han fortelle at pølsene fra Brødrene Brubakkens kjøttforretning nå skal tas inn i varesortimentet i samtlige Rema-butikker i Telemark. En kjempepositiv nyhet for vår lokale slakter, med snart 100 års historie her i byen – hvis en strekker historikken tilbake til 1920, da en ku tilfeldigvis måtte nødslaktes på Lovisenberg.

Dette er ikke den første gangen at utenbys dagligvareforretninger tar inn Brubakkens pølser – de finnes i enkelte Ica-, Meny-, Coop-, Spar- og Joker-butikker rundt om i Telemark allerede. Og flere delikatessebutikker i Oslo kan lokke med pølsesnadder fra Kragerø.

«Kvaliteten er hovedårsaken til at vi fortsatt har en lokal slakterbutikk»

MEN EN slik kontrakt med Rema 1000 er i en hel annen divisjon enn de «eksportavtalene» som Brødrene Brubakken har hatt fram til nå. Slakter Olav Brubakken ser ikke bort fra at Rema-avtalen vil føre til at han må ansette flere folk. Men han passer på å understreke at han aldri vil fire på kvaliteten, selv om produksjonen i pølsemakeriet på Stilnestangen nå kommer til å øke betydelig. Og nettopp kvaliteten på produktene er hovedårsaken til at vi i Kragerø er så heldige at vi fortsatt har en lokal slakterbutikk. Og det er kvalitet, god service og kunnskap om produktene som gjør at vi tror at virksomheten vil leve i beste velgående når femte generasjon av Brubakken-familien en gang i framtida er klare til å gjøre slaktere av seg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken