- Rødt har vel snart brukt opp kvota for å løpe fra ansvaret?

Henriette Fluer Vikre, gruppeleder for Frp.

Henriette Fluer Vikre, gruppeleder for Frp. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det fremstår svært lite troverdig av Rødt og SV, som i forrige uke gikk ut i media og beklaget resultatet av anbudskonkurransen for nye kontorlokaler.


Korttidsminnet må være svekket, for saken om endret sentrumstruktur var politisk initiert av nettopp posisjonspartiene. Under behandling av saken var Rødt, SV og MDG ikke særlig lydhøre for advarslene som opposisjonen kom med, hverken til saksfremmlegget eller forslag til vedtak. De hadde bestemt seg på forhånd!


Når saken om anbudskriteriene ble fremlagt, så sitter partiet Rødt med tre representanter av totalt 11 politikere i utvalget, ikke én av disse fremmer motforslag, de tier og samtykker i rådmannens forslag.

At de nå hevder de ikke er fornøyd med resultatet, og at det er lite hensiktsmessig for kommunen, er for sent. De har fått det de har bedt rådmannen om å gjøre! Rødt må snart forholde seg til at politiske vedtak får konsekvenser!


Torsdag før formannskapet, det såkalte lukkede møtet, problematiserer jeg lukkingen av møtet i mail til formannskap, rådmann og ordfører. Leser ikke Rødts representanter mail?


Så vidt meg bekjent var ordfører på ferie ukene før dette lukkede møtet, og Rødts varaordfører var fungerende ordfører. Det forundrer meg stort at rådmannen innkaller og setter opp dagsorden til møte uten å konferere med fungerende ordfører?

At varaordfører angrer seg er forståelig, men ordføreren «står» i alle fall i de beslutninger som posisjonen bevisst eller ubevisst har valgt. Hvor kloke beslutningene er sier jeg ingenting om! Rødt har vel snart brukt opp kvota for å løpe fra ansvaret? Det begynner å bli en del saker nå.

Henriette Fluer Vikre
Gruppeleder Frp

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags