Politireformen – igjen

Av
DEL

LeserbrevJeg hadde i KV den 24. januar et leserinnlegg på trykk i KV. Omtaler der bemanningssituasjonen slik den var for 4–5 år siden. Vil anbefale kragerøfolk å ta en tur opp på Biørnsborg og spørre ut dagens stasjonsledelse om dagens bemannings- og beredskapssituasjon. Du vil garantert ikke få noe svar, og det er sikkert like greit.

Fikk du servert de faktiske forhold ville du gå ut igjen mer eller mindre i sjokktilstand. Og på veien hjem ville du nok vurdere å stikke innom sportsbutikken og kjøpe med deg en hockeykølle eller tilsvarende hjem. Men vil du på Biørnsborg må du gjøre det nå. Røper vel neppe noen hemmelighet når jeg hevder at Kragerø politistasjon i løpet av få år vil være historie. Alt skal til Skien eller Tønsberg.

De begynner jo som alle vet med passkontoret, som forsvinner til Skien allerede 1. mars i år. Vil du i framtiden snakke med politiet personlig må du til Skien eller Tønsberg. Og ringer du politiet havner du i Tønsberg, hvis du i det hele tatt kommer gjennom. Og vedkommende du får snakke med der vil høyst sannsynlig ikke ha begrep om hva du snakker om hvis du nevner stedsnavn som Gunnarsholmen, Øya, Bekkedalen, Rørvik og så videre. Bare så det er sagt. Jeg avslutter mine desperate innlegg nå, andre får overta, hvis noen tør.

Jeg ønsker Kragerøs befolkning lykke til, og håper ingen blir skadelidende som følge av politireformen.

Jørn Nilsen

fortsatt pensjonert politimann

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags