Modell og informasjonsmøte etterlyses

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi oppfatter av KV for 18. mai at det nå foreligger en søknad om detaljregulering for B13. I intervju tidligere i måneden antydet utbyggingsleder i Fredensborg, David Kristiansen, at anleggsstart ville være allerede i september. Her tenkes det tydeligvis at ting skal gå fort. Kragerø Bys Venner vil da minne om følgende:

1) På Byvennenes møte på Legatsalen 8. april ble det fra salen spurt om det ville bli presentert en modell for hvordan bygget på B13 ville se ut og forholde seg til omliggende bebyggelse. Utbyggingsleder David Kristiansen bekreftet at en slik modell ville bli laget og presentert. Vi spør: Når vil dette skje/hvor vil modellen bli å se?

2) På Byvennenes møte på biblioteket om B13 1. oktober i fjor bedyret utbygger Ivar Tollefsen at Fredensborg ville beflitte seg på å holde god kontakt med lokalsamfunnet, og lytte til de innspill som framkommer. På et tidligere møte 4. juni i fjor i regi av Rødt forsikret ordføreren at også kommunen ville legge vekt på å gi god informasjon til lokalsamfunnet om det som skal skje på B13. Spørsmål fra Byvennene til Tollefsen og ordføreren: På hvilken måte tenkes det at den bebudende kontakten og informasjonen om B13 skal foregå?

Kragerø Bys Venner

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags