Leser ikke rådmannen KV?

Kragerø-rådmann Inger Lysa

Kragerø-rådmann Inger Lysa Foto:

Av
DEL

LeserbrevKragerø Bys Venner har to ganger gjennom innlegg i KV etterlyst en redegjørelse fra rådmannen angående det tilbudet kommunen fikk om kjøp av Bonus-bygget i juni i fjor. Vi synes det er/var høyst merkverdig at politikerne ikke ble orientert om at det kunne være en mulighet for at kommunen kunne få kjøpe og eie bygget tvers over gata for rådhuset til administrasjonsbygg og selv stå for ombyggingen – i stedet for å leie til høy pris og ikke sitte igjen med noen som helst verdi av et nybygg på B13-tomta når den avtalte leieperioden er over.

KV har kommet med et svært kort referat fra møtet der det ble stilt spørsmål om dette i kommunestyret. Da var det ordføreren som svarte for rådmannen – et kort svar, som vi ikke syntes var fyllestgjørende nok. Kan vi få et mer omfattende svar?

Vi har ikke tall på alle de kragerøfolkene som har snakket til oss om dette, og som fremdeles spør: – Hvorfor i all verden kunne ikke kommunen gått inn for kjøp av Bonus-bygget? Administrasjonen eller politikerne kunne vel til og med «kommet på det» selv, i stedet for å gå til en anbudskonkurranse som resulterte i det meget omstridte Tollefsen-forslaget på B13.

Vi må dessverre tolke mangelen på svar fra kommunens øverste leder som mangel på respekt for oss og våre mange meningsfeller i denne saken, som har opptatt oss så sterkt siden i fjor sommer.

Kragerø Bys Venner

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags