Kommunal drift til det beste for innbyggernes økonomi

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevI KV 4. april slår næringsforeningen til med stort opprop mot at flertallet i kommunen ønsker å høre på de som i dag driver Kragerø Septikservice, når de ber om at en finner løsninger som medfører at de kan bli overtatt av kommunen og fortsette sin aktivitet derfra så langt det lar seg gjøre etter at de ikke finner det forsvarlig å drive slik de per i dag gjør.

Når en leser innleggene fra Næringsforeningen og også hørte på en del av opposisjonen i debatten i kommunestyret kan en fort sitte igjen med at det ønskes diktatoriske føringer innen næringsvirksomhetene i kommunen og alle skal arbeide for kun private løsninger uavhengig av konsekvensene som vil medføre for innbyggernes lommebøker. Videre blir det vanskelig å forstå utspillene fra foreningen når en vet at det er langt flere medlemmer innen næringsvirksomheten i kommunen enn de som kjører store motorer osv.

Vet ikke hvor en har vært når kommunen har sagt fra at en klart vil og ønsker å inngå både korte og lengre kontrakter med det private næringslivet som kalles entreprenørvirksomhet for alle større tjenester og som krever langt større maskinpark enn det som er økonomisk forsvarlig å ha for det kommunale fellesskapet.

Håper at en slipper å oppleve for framtiden at det er næringslivets egen forening som henger ut de innen næringslivet som ønsker å legge ned eller bli overtatt av det kommunale systemet.

Posisjonen skal og må hele tiden handle ut fra det som er best for innbyggerne økonomisk og samtidig er framtidsrettet.

At det er enkelte som ikke tror på å ivareta dette får så være og det er jo fremdeles en del personer som hevder at de er overbevist om at jorden er flat helt uavhengig av alle dokumentasjoner som framlegges.

Alle bør være med å framsnakke vår gode kommune i stedet for å finne på tull som kun oppfattes som negativt av utenforstående.

Øyvind Olsen

Leder Kragerø SV

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags