Hvem skal kommunen handle med?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Fredensborg ved Kim Øverland besværer seg i lokalavisa over at selskapet ikke ble kontakta av Rødt før vi skreiv leserinnlegget «Hvem skal kommunen handle med». Vi beklager at vi ikke forespurte på forhånd, og vil gjerne rette opp ved å invitere selskapet til å si noe om de forholdene vi nevnte spesifikt i innlegget vårt. Vi stiller derfor følgende konkrete spørsmål, som gjerne må besvares med et klart ja eller nei:

1) Er det riktig at Fredensborg har unnlatt å melde 12 bygårder til kommunalt forkjøp, og at mer enn 600 leietakere dermed kan ha mista retten til å kjøpe leilighetene sine? Ja eller nei.

2) Er det riktig at Fredensborg har seksjonert 20 leiegårder i Oslo, uten at selskapet kan dokumentere at 1000 leietakere har fått tilbud om å kjøpe leilighetene med 20 prosent rabatt? Ja eller nei.

3) Er det riktig at Fredensborg har oppgitt for høye arealer for i alt 189 leiligheter i annonser på Finn.no? Ja eller nei.

Intet skulle glede oss mer enn at Fredensborg ved Kim Øverland kunne besvare spørsmålene ovafor med klare nei. Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen fra AP, vil sikkert også glede seg, - for han mener (sitat) «det er grovt hvis enkeltpersoner har beriket seg på bekostning av leietagere uten økonomiske muskler».

Styret i Rødt Kragerø

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags