Hvem er Høyres ordførerkandidat?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I årets kommunevalg stiller jeg som ordførerkandidat for Kragerø Høyre.

Jeg er 62 år, født og oppvokst på Gumøy hvor jeg også er bosatt, er gift og har to voksne barn. Er utdannet elektroingeniør men har i tillegg gjennomført diverse lederutviklings program, blant annet ved IMD i Sveits.

Jeg har bred erfaring fra industrien og har jobbet i Stavanger, Oslo og nå i Skien. Har siden 1992 vært ansatt i ABB og hatt ulike lederstillinger med ansvar både nasjonalt og internasjonalt.

Jeg har tidligere erfaring som politiker og har vært kommunestyrestyrerepresentant i Kragerø kommunestyre. I denne perioden var jeg også styreleder for Kragerø Energi AS.

Med min bakgrunn fra industrien er jeg opptatt av langsiktig næringsutvikling med fokus på miljøet, samarbeid og utvikling av medarbeidere. Lokalt har jeg vært med å etablere Kragerø Næringsforening og vært styreleder fra oppstart og frem til våren 2019.

Kragerø er en attraktivt og fantastisk kommune for både fastboende og turister og må ivaretas ved å lytte til både innbyggere, turister og lokalt næringsliv. Nyetableringer og vekst i eksisterende næringer fører til flere arbeidsplasser og vekst i lokalsamfunnet vårt. Dette skaper igjen grunnlag for gode kommunale tjenester og velferdsordninger. Viktige verdier for meg er integritet, ærlighet, etikk, åpen og ærlig kommunikasjon.

De fire viktigste hjertesaker for Kragerø Høyre er:

• Å føre en forutsigbar og næringsvennlig politikk

• Å sikre kvalitet og valgmuligheter i eldreomsorgen

• Å sørge for kunnskap og mestring i skolen

• Å bidra til at Kragerø blir et enda bedre sted å bo

Disse vil bli presentert i egne leserinnlegg i tiden frem mot valget.

Jan Petter Abrahamsen

ordførerkandidat Kragerø Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken