Bygninger og atter bygninger

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevJeg sitter og leser KV 19. januar og får se på side 7 «erstatningsbolig i Tallakshavn». Setter kaffen i vrangstrupen og tenker at det likner «en kjempemanet». Men etter at jeg har summet meg litt, så ser jeg at Lund Hagem arkitekter har også vært på besøk i Blokhus, Danmark. Der fins det mange betongklosser etterlatt av tyskerne som ligger i vannet, på stranda og i skråningene. Erstatningsboligen i Tallakshavn er prikkmaken. Med tiden blir bunkeren sikkert «pittoresk» som alle andre bygg i Kragerø.

Siden jeg bor på Stabbestad kommer jeg til Kragerø med ferja. Området fra Øybra til tunnelåpningen er alt annet en pittoresk. «Sparbygget» , «Kiwibygget», brakkene og de andre bygningene langs vannkanten er regelrett stygge. Hvor er da den pittoreske Kragerø mange prater om? Etter min mening kommer det først når en går inn i byen, opp gatene og inn i smauene.

Det er også min mening at nesten hva som helst som blir bygget i området fra Øybrua til tunnelåpningen kan ikke bli verre en sånn det ser ut i dag. La oss for en gangs skyld tenke positivt, se framover og ikke 100 år tilbake i tid.

Inger Kristine Fuglestvedt

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags