Stian-comeback hjalp ikke da Sannidal tapte viktig bunnkamp

Stian Wåsjø Simonsen spilte sin første kamp for sesongen og scoret for Sannidal, men kunne ikke hindre klubbens femte strake tap. Her fra en kamp for et par sesonger siden.

Stian Wåsjø Simonsen spilte sin første kamp for sesongen og scoret for Sannidal, men kunne ikke hindre klubbens femte strake tap. Her fra en kamp for et par sesonger siden. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Stian Wåsjø Simonsen var tilbake på Sannidals A-lag, men laget klarte ikke å slå Hei 2 på bortebane.

DEL

Før kampen i 5. divisjon hadde Hei 2 ni poeng, mens Sannidal lå like bak med sju poeng. Nederst på tabellen ligger med Heddal med seks poeng, så seier var viktig for å få et lite pusterom i bunnstriden.

Det var hjemmelaget Hei 2 som kom best i gang og tok ledelsen 2-0, før Martin Hegland reduserte på et skudd fra langt hold. Stian Wåsjø Simonsen, som gjorde comeback for Sannidal, satte inn en retur fra Markus Brødsjø, slik at pauseresultatet var 2-2.

I andre omgang holdt det ikke helt inn for sannidølene. Hei 2 satte inn to kjappe mål, og puttet på en gang til, slik at sluttresultatet ble 5-2. Med tapet ligger Sannidal nest nederst på tabellen, kun ett poeng foran Heddal på nedrykksplass. Heddal har imidlertid to kamper til gode på Sannidal.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags