Ved pause var stillingen 4-0. Snøgg kom avgjort best i gang og hadde en kjempesjanse allerede etter tre minutter, men som Kragerøs keeper Stefan Tolnæs klarte å slå ut til corner. Få minutter senere var det klart for Kragerøs første målsjanse. Det var med nød og neppe at Snøggs keeper fikk slått skuddet fra Ola Fosso Jørgensen over tverrliggeren.

Det skulle gå et kvarter før hjemmelaget fikk hull på byllen, socringen signert Marius Wilhelmsen, som også sto for Kragerøs fjerde scoring. Kragerø kunne gå til pause med 3-0, etter en meget god omgang. Etter pausen gikk Kragerø noe defensivt ut, men økte til 4-0, før gjestene reduserte til 4-1.

Da Espen Brynemo kunne legge på til 5-1 var kampen i realiteten avgjort. Gjestene klarte å redusere til 5-2 før Haben Tikie kunne fastsette sluttresultatet til 6-2 da få minutter var igjen av kampen. 14-åringen Filip Rønningen (blir 15 i slutten av mai) sto for Kragerøs andre mål etter en flott scoring. Med fire målgivende pasninger gjorde Noah Apelseth en meget god kamp.

Lagleder Kjetil Kristiansen var svært fornøyd med laginnsatsen og med seieren.

- I dag spiller vi en god kamp, seieren er fullt fortjent, mente han.

SE TABELLEN HER!

Bildeserie

Kragerø-Snøgg