Håpet lever etter Sannidal tok sin første seier på fire måneder

Målscorer: John Ehnebom scoret et av Sannidals mål i 6-2-seieren mot Eidanger.

Målscorer: John Ehnebom scoret et av Sannidals mål i 6-2-seieren mot Eidanger. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sannidal vant kampen de måtte vinne for å ha håp om å unngå nedrykk, da Eidanger ble slått 6-2 på Kolbånn mandag.

DEL

Sannidølene reiste dermed kjerringa etter det fryktelige 16-0-tapet mot Pors 2 sist, hvor en rekke veteraner stilte opp for A-laget. Denne gang stilte de mørkeblå med en mer normal lagoppstilling, og det bidro til at laget tok sin første seier siden Ulefoss ble slått 13. juni. Etter 2-2 til pause tok Sannidal mer og mer over i andre omgang, og vant til slutt med solide 6-2 mot tabelljumbo Eidanger.

Mathias Hop (2), Martin Hegland (2), John Ehnebom og Torje Farsjø scoret målene for de mørkeblå, som har håp om å unngå nedrykk etter seieren. Da må imidlertid Sannidal vinne to av de tre siste kampene, samtidig som Ulefoss ikke tar mer enn ett poeng på sine tre siste.

Sannidal møter nettopp Ulefoss på bortebane i nest siste serierunde, og har i tillegg tøffe kamper mot Folkets Klubb Grenland (b) og Stathelle (h). Ulefoss møter allerede fredag Eidanger på hjemmebane, og avslutter med bortekamp mot Hei i siste serierunde. Eidanger er i praksis klare for nedrykk etter tapet mot Sannidal, da de ligger ni poeng bak Ulefoss og har mye dårligere målforskjell.

SE TABELLEN HER!

Artikkeltags