Drangedal slo Sannidal 3-0, Kragerø vant 4-0 mot Kroken

Drangedal slo Sannidal 3-0 på Kolbånn 16. mai. Video: Jimmy Åsen

Artikkelen er over 2 år gammel

Det ble seiere til Drangedal og Kragerø i lokaloppgjørene 16. mai.

DEL

I Sannidal ville bortelaget Drangedal mest i 1. omgang, men det var likevel 0-0 til pause på en vanskelig matte på Kolbånn. Rapportene fra Sannidal fortalte om et sjansefattig 5. divisjonsoppgjør ved pause.

Kai Tore Grave sendte bortelaget foran etter fire minutter av andre omgang. Etter 86 minutter økte Sander Heimdal til 2-0, da han dro bort to forsvarere før han satte ballen i mål. Tre minutter på overtid økte Heimdal til 3-0 med sitt andre mål for kvelden.

SE TABELLEN HER!

1-0 til pause

I Kragerø tok hjemmelaget ledelsen 1-0 ved 14-åringen Filip Rønningen Jørgensen. Midtbanespilleren var på riktig plass på en corner og sendte hjemmelaget foran med sitt femte mål for sesongen.

Noah Apelseth økte til 2-0 med et skudd i det lengste hjørnet etter flott forarbeid av Joakim Solli, før Tomas Fosso knallet et skudd opp i nettaket og punkterte kampen. Rundt ti minutter før slutt satte Håvard Kleven spikeren i kista med et kjapt frispark fra like utenfor 16-meteren.

SE TABELLEN HER!

Også i Drangedal ble det jubel for rødtrøyenes damelag, som slo Tollnes 1-0 hjemme og klatret dermed til andreplass på tabellen i 4. divisjon. Thea Stenberg ble matchvinner for DIL med en scoring i det 70. minutt.

SE TABELLEN HER!

Artikkeltags