Kragerø kan verken bli dårligere eller bedre plassert i divisjon enn sjetteplass. Kragerø kan ikke ta igjen lagene foran og heller ikke bli tatt igjen av lagene bak. Kragerø hadde ambisjoner om opprykk, men forskjellige hendelser og prioriteringer har medført at laget har stilt med varierende mannskap i enkelte kamper, som har endt med poengtap. Kragerø har vunnet 11 kamper og tapt ni, ingen av kampene har altså endt uavgjort.

Hat trick

Gjennom hele sesongen har Noah Kristoffersen Apelseth ligget i tet på toppscorerstatistikken. Den kan han gå seirende ut av etter å ha scoret hat trick i sesongens siste kamp da Kragerø vant 6–3 borte mot Skidar. Før denne runden lå Apelseth sammen med Ola Kili Aasen fra Skarphedin 2 på topp med 19 scoringer. Nå har kragerøspilleren rykket fra og ender på 22 mål.

Skidar tok ledelsen, men etter det var det bare Kragerø i resten av omgangen. Kragerø utliknet på en kanonkule av Olivier Gisa, før Ahmed Yassin Hamid førte KIF i ledelsen. Sistnevnte var meget god, spesielt i 1. omgang, og hadde fire målgivende pasninger i kampen. Christian Smedstad scoret Kragerøs tredje mål, mens Noah Apelseth puttet på to ganger før omgangen var over. Kragerø hadde i realiteten punktert matchen med en 5–1-ledelse før de siste 45 minuttene.

Kontrollerte inn til seier

Kragerø kontrollerte inn etter pause og Noah Apelseth økte ledelsen til 6–1 før vertene «fikk» putte på to ganger utover i omgangen, slik at sluttresultat ble 6–3 til gulskjortene fra kysten.

Alt i alt har Kragerø levert en sesong under forventet, men samtidig vist at laget kan ta poeng fra de beste. Det mest positive foran neste sesong er at Kragerø synes å beholde alle sine unge, talentfulle spillere.