Drangedal-damene vant i sesongdebuten

Artikkelen er over 1 år gammel

Drangedal: Torsdag kveld var det duket for årets første kamp for Drangedals damelag. Cirka 35 tilskuere fikk med seg sesongåpningen mot Snøgg 2 i flomlyset på Sparebanken Arena. Drangedal gikk opp i 1–0 ved Marie Ovidie Eskilt midtveis i første omgang.

DEL

Deretter fulgte en nervøs og usikker periode, hvor hjemmelaget slapp Snøgg inn i kampen igjen med en rotete utlikning på en corner. 1–1 til pause. Etter pause løftet Drangedal seg betraktelig og spilte tidvis flott angrepsfotball med tempo, bredde og direkte pasninger. Dette ga uttelling og Gunhild T. Haugland la på til 2–1 og 3–1 utover i omgangen.

– Vi blir slitne mot slutten og Snøgg overtar mer av spillet, men Therese Øygarden, debutant for dagen, gjorde sine saker på en svært overbevisende måte i forsvar og nektet sammen med resten av den bakre fireren motstanderen til de store sjansene. Evigunge Johanne Roalstad voktet buret og stoppet det lille som kom, sier trener Jan Fredrik Lund.

Han er fornøyd med sammensetningen av stallen.

– Drangedal har en bred og fin stall med cirka 20 spillere. En god blanding rutinerte spillere og første årsspillere. Vi mangler en dedikert keeper, men alt i alt gror det godt i damefotballen, sier Lund.

- Takk til alle tilskuere som møtte opp for å se kampen. Det er moro for oss alle sammen, sier treneren.

Neste kamp for DIL er borte mot Tollnes førstkommende onsdag.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags