Simen scoret fire da Kragerø passerte Kroken og sikret sjetteplassen

Simen Hamsdokka var kampens store spiller og scoret fire av fem mål for Kragerø. Her etter en hjemmekamp tidligere i høst.

Simen Hamsdokka var kampens store spiller og scoret fire av fem mål for Kragerø. Her etter en hjemmekamp tidligere i høst. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Simen Hamsdokka var den store spilleren da Kragerø slo Tollnes 2 5-0 borte og passerte Kroken på tabellen i siste serierunde.

DEL

Hamsdokka, som blant annet har en fortid i Odd og Skotfoss, sto for fire mål og en assist, ifølge Kragerø IF fotballs Facebook-side. Kantspilleren åpnet ballet for Kragerø, før midtbaneanker Ahmed Yassin Hamid satte inn 2-0.

I andre omgang fikk Tollnes 2 et par skader, og ble redusert til ni mann etter hvert. Dermed åpnet det seg store rom for Hamsdokka, som satte inn både 3-0, 4-0 og 5-0.

I det kraftige regnværet tirsdag hadde også Kroken sesongens siste kamp i 6. divisjon i Skien. Motstander var Gulset, og etter hvert en vanskelig kamp for krokungene. Gulset tok ledelsen 1-0, før Magnus Mostad utliknet for Kroken. Gulset gikk opp til  3-1 før pause, og økte ledelsen til 4-1 og 5-1 tidlig i 2. omgang. Selv om Kroken reduserte en gang ved Øyvind Skarelven, så var hjemmelaget det sterkeste laget og vant til slutt 7-2.

Kragerø passerte dermed Kroken på tabellen, og endte på sjetteplass. Kroken blir nummer sju eller åtte. Blåtrøyene ligger for øyeblikket på sjuendeplass, tre poeng foran Brevik. Vinner Brevik sin kamp mot Snøgg, som ble utsatt i går på grunn av overvann på banen, så går de forbi Kroken.

Artikkeltags