Poengdeling i nervepirrende lokaloppgjør mellom Kroken og Kragerø

Spennende: Olivier Kwizere Gisa er en spennende, rask og talentfull unggutt hos Kragerø. I bakgrunnen Krokens solide unge stopper Tobias Amundsen og keeper Audun Øygarden.

Spennende: Olivier Kwizere Gisa er en spennende, rask og talentfull unggutt hos Kragerø. I bakgrunnen Krokens solide unge stopper Tobias Amundsen og keeper Audun Øygarden. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kragerø kunne på mange måter ha sikret plassen med tre poeng i lokaloppgjøret mot Kroken. Det ble ett.

DEL

Dermed må Kragerø fortsatt leve med en viss usikkerhet om fortsatt spill i 6. divisjon neste sesong. For Kroken er det ingen fare, laget har berget plassen og vel så det for andre år på rad.

Kroken var verter «hjemme» på Kollbånn i lokaloppgjøret. I det motsatte oppgjøret vant Kragerø greit 4-0, nå ville Korken det annerledes.

«De blå» startet best og tok ledelsen allerede etter ni minutter. Riktignok kom det etter et selvmål av en kragerøspiller. Ledelsen var fortjent, men kampen jevnte seg spillemessig ut og Kragerø hadde alt i alt de farligste sjansene.

Det varte og rakk før Kragerø fikk sin utlikning. Først fem minutter før pause klarte Kragerøs Alexander Moen å putte ballen bak Krokens keeper Audun Øygarden.

Åpnet best

Kragerø åpnet klart best etter pause og rullet over Kroken. Det var heller ikke ufortjent at Kragerø tok ledelsen på straffe knappe 20 minutter ut i omgangen. Kaptein Joakim Solli satte straffen sikkert i mål.

Foranledningen til straffesparket medførte også at Audun Øygarden i Krokens mål pådro seg gult kort etter protester.

Det lå i luften at dette lokaloppgjøret ville ende med poengdeling og poengdeling ble det etter at Simen Rosland utliknet for Kroken etter en halvtime. Han fikk stå alene på bakerste stolpe på en corner og headet ballen i mål bak KIF-keeper Stefan Tolnæs. Kroken fikk like etter også annullert en scoring etter offside.

Kragerø avsluttet oppgjøret med en heading i tverrliggeren.

Alt i alt var uavgjort og poengdeling i en kamp hvor temperaturen kunne vært høyere.

Artikkeltags