Spilte 10 mot 11 i en halvtime, men klarte å holde unna

Artikkelen er over 3 år gammel

Drangedal slo Skiens Grane, tross en utvisning i 2. omgang. Også Sannidal vant sin kamp torsdag.

DEL

Drangedal hadde besøk av Skiens Grane torsdag, og tok ledelsen i 5. divisjonsoppgjøret etter 39 minutter ved midtstopper Tommy Refsdal. To minutter seinere doblet trener Bent Strand ledelsen for drangedølene, og dermed ledet hjemmelaget 2-0 til pause.

14 minutter ut i 2. omgang fikk Per Stian Øverdal sitt andre gule kort, og måtte ta en tidlig dusj. Skiens Grane klarte imidlertid ikke å utnytte fordelen av en spiller mer før det var spilt 93 minutter. Da kom reduseringen, men det var også det siste som skjedde i kampen.

Drangedal fikk derfor med seg tre viktige poeng, som sendte laget bort fra den verste bunnstriden.

Andre hjemmeseier

Sannidal sto med kun en hjemmeseier før møtet med bunnlaget Vinje, men fikk en drømmestart da måltyven John O. Ehnebom satte inn to mål før det var spilt ti minutter. Martin Hegland økte hjemmeledelsen til 3-0 før halvtimen var spilt. En redusering rett etterpå av Vinje gjorde at det var litt spenning igjen før pause.

Like før halvtid ble Ehnebom på ny spilt gjennom, og en Vinje-spiller måtte bruke ulovlige midler for å stoppe han. Dermed rødt kort til Vinje, som måtte spille over en omgang med ti mann.

Petter Thorsen økte Sannidals ledelse fra kort hold midtveis i 2. omgang, og punkterte med scoringen på mange måter kampen. Selv om Vinje reduserte en gang mot slutten, så ble det en fortjent 4-2-seier til hjemmelaget.

SE TABELLEN HER!

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag, din klubb eller din kamp. Del opplevelsene dine med KVs lesere

Artikkeltags