Det ligger an til å bli et skikkelig opprykksdrama i 5. divisjon. Storm 2 på toppen av tabellen er på det nærmeste klare for 4. divisjon neste sesong. Den andre opprykksplassen kjemper Drangedal og Langesund om. Lagene møtes i den aller siste serierunden 27. oktober, og det er høyst sannsynlig at kampen om den siste opprykksplassen avgjøres nettopp i det oppgjøret.

Men da har ikke Drangedal råd til å gå på poengtap slik laget gjorde mot Vinje/Åmdal på Sparebanken Arena. I utgangspunktet var hjemmelaget soleklare favoritter, men rotet det til for seg selv. Hadde det ikke vært for keeper Einar Odden kunne det ha gått riktig ille for drangedølene. Han holdt laget inn i kampen da det sto på som verst i 2. omgang.

Vinje/Åmdal tok ledelse etter 17 minutter, mens Inocentiu Pavlicu – Drangedals rumenske gjestespiller – utliknet til 1–1.

Det ble med disse to scoringene, men begge lag hadde sine muligheter uten å lykkes.

Det gjenstår tre serieomganger for Drangedal, som blant annet skal møte Sannidal på hjemmebane 20. oktober. Sannidal som kjemper om å overleve kan stikke kjepper i Drangedals opprykksdrøm.