Det Drangedal gjorde i går, har ingen gjort før dem denne sesongen

Fornøyd: Drangedals trener Bent Strand skryter av spillerne sine etter bortekampen mot Storm. Her fra 16. mai-oppgjøret mot Drangedal.

Fornøyd: Drangedals trener Bent Strand skryter av spillerne sine etter bortekampen mot Storm. Her fra 16. mai-oppgjøret mot Drangedal. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Drangedal ble det første laget til å påføre serieleder Storm poengtap.

DEL

DIL kom til Bratsberg for å ligge kompakt med laget og satse på kontringer. Det frustrerte Storm i 5. divisjonsoppgjøret torsdag, et Storm-lag som hadde 15 strake seiere før oppgjøret mot DIL.

Drangedal tok som planlagt ledelsen på en kontring. En lang ball ble spilt opp mot Storms 16-meter, hvor Drangedals angripere gikk i duell med Storms forsvarsspillere og keeper. Ballen havnet hos Leo Kåsa, som kjapt oppfattet situasjonen, og la ballen i en bue over keeper og i mål fra 30 meter.

- Et fantastisk blikk og en følsom fot fører Drangedal opp i ledelsen, skriver trener Bent Strand på Drangedals supporterside på Facebook.

1-0-ledelsen holdt seg også til pause for rødtrøyene.

Fornøyd trener

I andre omgang fortsatte Drangedal med å ligge kompakt, mens Storm hadde mest ball. På et av angrepene klarte hjemmelaget å utlikne, men flere mål ble det ikke i kampen.

- Det er godt å se at guttene ikke er helt fornøyde når vi gir i fra oss to poeng mot det klare topplaget i divisjonen. Vi viser karakter og har en enorm vinnervilje og innsats om dagen, skriver Strand.

Klar Sannidal-seier

I samme divisjon tok Sannidal imot Heddal hjemme på Kolbånn torsdag, og hjemmelaget kom godt i gang med to mål av Jan Kristian Thorsen og Martin Hegland i løpet av kampens 11 første minutter. Bortelaget utliknet like før pause, men Jørgen Barland økte ledelsen for Sannidal etter 66 minutter. På overtid punkterte Mathias Lintvedt Hop kampen, og sikret 4-1 og den første seieren på en måned for hjemmelaget.

Med seieren gikk Sannidal forbi Skiens Grane på tabellen, og ligger nå på sjetteplass.

Sannidals første målscorer Jan Kristian Thorsen ble for øvrig utvist i overtidsminuttene, og må stå over lokaloppgjøret mot Drangedal neste torsdag.

Nytt Helle-tap

Helle spilte torsdag bortekamp mot Gulset 2 i 7. divisjon, og selv om Boi Lian Bawi Hrin, Sasa Misic og Murtaza Yaqobi scoret hvert sitt mål ble det ikke seier. Gulset 2 scoret nemlig sju ganger, og dermed ble det 7-3-tap for Helle.

SE TABELLEN HER!

Artikkeltags